15 Aralık 2014 Pazartesi

Tarcin Kokusu

    Oncelikle yepyeni bir haftaya hep birlikte merhaba diyelim:) Tanistirayim, sagda gordugunuz, ince uzun, narin cicegimin adi Merve solda gordugunuz ufak sevimli, cicegimin adi da ismail:) Ciceklerimin cinslerini biliyorsunuz zaten:)

     Merve'nin mutfak tutkusunu bilmeyen kalmadi sanirim:) Ozellikle cupcake ve kurabiye askini...:) Iste Merve kiz artik bu isleri profosyonel ellerden ogrenmeye karar verdi.Uzun zamandir arastirdigi kurs seruveni Muge Hunerin atolyesinde son buldu nihayet.
   Mis gibi tarcin kokulari arasinda gecti koskaca bir gun. Sicak kanliligi, tatli dilli haliyle sekiz saat boyunca gonullerimiz feth etti Muge hanim:) Renk renk seker hamurlari, kurabiyelerimizi renklendirdigi gibi gonullerimizi de renklendirdi. Hic bitmesini istemedigimiz dopdolu koskaca bir gun goz acip kapayincaya kadar gecti gitti. Kursa baslamadan once Muge hanim demisti ki " Suan bir sey bilmiyorsunuz fakat kurs sonunda buradan kurabiyeci olarak ayrilacaksiniz". Hakikaten de oyle oldu. Dantel gibi isledik kurabiyelerimizi, ince ince her noktasini keyifle anlatti sevgili Muge hanim...
 Merve`nin tatli dunyasina yeni bir seruven daha eklendi. Artik kendi kurabiyelerimi yapmak, onlari cesit cesit susuleyip, kendimden birseyler katmak, sonra da karsisina gecip keyifle izlemek paha bicilmez bir mutluluk:)
Merve`nin Tatli Dunyasindan sevgiler...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder